nauticashop.nl/ verkoopt de beste watersport producten!

      Reacties uitgeschakeld voor nauticashop.nl/ verkoopt de beste watersport producten!

Bent u op zoek naar een webshop die goede watersport producten verkoopt? Dan bent u bij nauticashop.nl/  aan het juiste adres! Nauticashop

nauticashop.nl/  heeft een zeer ruim assortiment waarbij u al uw benodigdheden voor de watersport kunt kopen bij bij één webshop. Zo verkoopt Nauticashop verschillende producten zoals dekbeslag, ankers en aanleggen, rigging, boordverlichting, navigatie, stuursystemen en water- en tanksystemen maar ook gereedschap en kleding.

Uiteraard biedt Nauticashop de klant de beste service en de beste producten en willen ze niets liever dan een tevreden klant. Maar het kan voorkomen dat u achteraf niet geheel tevreden bent over uw aankoop. Dit is bij Nauticashop geen probleem! Nauticashop hanteert namelijk een afkoelingsperiode van 14 dagen na aankoop waarin u zich kunt bedenken en de mogelijkheid heeft uw product te retourneren. U moet dan wel binnen 14 dagen reageren. Daarnaast dient het product ook compleet te zijn en in de oorspronkelijke, ongeopende en onbeschadigde verpakking te zitten.

Daarnaast bent u bij aankoop van een product of producten zeker van een veilige betaling en verzending. Bij Nauticashop betaald u veilig met iDEAL, Paypal of bankoverschrijving. Bij alle zendingen die zij versturen krijgt u een track & trace code zodat u uw zending makkelijk kunt volgen.

Waarom kiezen voor Nauticashop?

  • U heeft 14 dagen bedenktijd na aankoop van een product
  • De beste service en de beste producten
  • Een ruim assortiment
  • Elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 18:00 uur.
  • Gegarandeerd een veilige betaling en verzending