Ga naar physicum.nl voor de beste fysio in Amsterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Ga naar physicum.nl voor de beste fysio in Amsterdam

personal trainingBent u op zoek naar een fysio die u persoonlijk verder helpt met trainingen of fysiotherapie? Bij physicum.nl/ bieden ze fysiotherapie en een personal coach om uw doelen te kunnen bereiken. Laat niks in de weg staan!

Fysiotherapie

Physicum werkt met een speciale manier van fysiotherapie om pijn in een korte tijd te verhelpen. Deze techniek waarmee ze werken wordt niet in reguliere fysiopraktijken gebruikt. Ze gebruiken verschillende behandelmethoden, met vooral Mylogenics en Neurokinetic Therapy. Door deze technieken te gebruiken, kunnen ze al vaak binnen een uur precies zien, wat de oorzaak van de klacht vandaan komt. Daarnaast kunnen ze na de eerste behandeling al vaak zorgen dat de pijn verlicht wordt. Wanneer er 4 tot 8 behandelingen zijn geweest, zijn de meeste klachten blijvend verholpen. Voor informatie kun je kijken op physicum.nl/.

personal training

Wanneer de pijn verholpen is, kunt u ook kiezen voor een personal trainer die u helpt uw doelen te behalen. Als eerste maakt de trainer een screening van u, zodat ze precies weten wat van training het beste bij u past. Door onze coaches heeft u in 3 maanden al zichtbaar resultaat! Kijk snel op physicum.nl/ en ga aan de slag!