Bootcamp meedoen? Bekijk website voor meer informatie!

      Reacties uitgeschakeld voor Bootcamp meedoen? Bekijk website voor meer informatie!

BOOTCAMPWanneer u een keer een proefles wilt meedoen met bootcamp kunt u op onze website eenvoudig inschrijven, http://buitengewoonfit.com/ bekijk website voor het online inschrijfformulier! Een bootcamp training is erg leuk, zowel voor jong als voor oud. Maar wat houdt het nou eigenlijk precies in? Je kunt namelijk een bootcamp training op veel verschillende manieren uitvoeren. Het kan zowel buiten als binnen en zowel met als zonder attributen. Voor handige tips en tricks http://buitengewoonfit.com/ bekijk website!

De voordelen van bootcamp :

  • U kunt deze sport uitvoeren wanneer u wilt en waar u wilt. Het is niet seizoensgebonden, plaatsgebonden of tijdsgebonden. Uiteraard in groepsverband ligt dit anders.
  • De sport is zowel binnen als buiten uit te voeren. Zo kunt u bij goed weer ervoor kiezen dit buiten uit te voeren, u kunt dan ook meteen genieten van het weer. Bij slecht weer kunt u kiezen dit in een sporthal uit te voeren.
  • Wanneer u bootcamp buiten uitvoert heeft u niet pers├ę attributen nodig om de sport uit te kunnen voeren. U komt namelijk in de natuur genoeg dingen tegen die bruikbaar zijn om mee te sporten. Zo kunt u bijvoorbeeld in plaats van zware gewichten een dode boomstam of een gedeelte hiervan gebruiken.

 

Bekijk website voor meer informatie !