De beste personal trainer vindt u bij 30PT

      Reacties uitgeschakeld voor De beste personal trainer vindt u bij 30PT

Bent u op zoek naar een Personal trainer? Kom langs bij onze sportschool. 30PT is de beste sportschool bij u in de buurt Wij beschikken over meerdere trainers en de allernieuwste apparaten.

Personal trainer

Mijn ervaring met een personal trainer bij 30PT

Mijn ervaring met een personal trainer is zeer goed verlopen. Eerst hield ik niet van de sportschool. Ik had geen zin om in een grote groep te gaan sporten. Dan moet je de hele tijd wachten totdat iemand klaar is met een oefening en dan pas kun je er gebruik van maken. Toen hoorde ik dat ik ook een personal trainer kon gaan nemen. Deze trainer zou mij alle stappen gaan uitleggen. Ik besloot om contact op te nemen met een personal trainer bij 30PT. Ik ging op de website op zoeken hoe ik contact op kon nemen. Dat ging erg gemakkelijk. Ik heb een proefles gevolgd en ik vond het echt heel leuk. In die proefles hebben wij kennis gemaakt en hebben we al wat oefeningen uitgevoerd. Nu sport ik nog steeds 2x in de week.

Contact

Contact opnemen kan via de website.